Case Study

Pitney Bowes

The Client
Pitney Bowes is a global technology company offering innovative products and solutions that enable commerce in the areas of customer information management, location intelligence, customer engagement, shipping and mailing, and global ecommerce.

The Challenge
Based on the global rebrand undertaken by Pitney Bowes, we were tasked with the project of transforming an office used purely for storage into a showroom that could be used for presentational purposes by senior management / sales staff, to showcase their products and services to perspective clients.

The Solution
During our meetings with the team at Pitney Bowes, we discussed the best way to utilise the range of materials available, ranging from acrylics, foamex, aluminium composite and adhesive vinyl to be fitted alongside the equipment being demoed and showcased. Printed samples were then created to make sure our client was happy with any decisions made before committing to print.

Testimonial
“Brilliant execution from start to finish for the launch of our new magazine.
Tony dealt with all challenges admirably and was always on hand to offer advice and suggestions, no matter what time of day! This inspired me with confidence that the end product would match our original vision, which ultimately it did!”

The Results
Our client now has the showroom finished in line with the purpose the artwork was designed for. The sales team now use this as the base for meeting with perspective clients to showcase the latest products and technology currently available. On the back of this project we have since completed the London Innovation Zone, which has been done in the same way to ensure uniform brand consistency. We also regularly now produce various forms of print, ranging from leaflets, brochures to exhibition stands due the relationships we continue to build.